perjantai 6. tammikuuta 2012

Tuttua Hennes-laatua

Nyt murisuttaa! Kerroin täällä aiemmin Hennesistä ostamistani irtoripsistä. Päätin nyt testata niiden laatua ja kommenttina voisin sanoa, että ärsytyskäyrä kohosi ja pää tuli ihan kipeäksi. No ensinnäkin, kun otin ripset irti alustasta, paljastui, että ripsinauhan liimakohta oli valtavan paksu.


Johan on pökkelö, ja tuo pitäisi sitten silmään tökätä! Seuraava pettymys oli liima, joka oli kirkasta, aivan erinäköistä kuin tuttu valkea ripsiliima. Liimaa tuli kyllä ihan mukavasti putkilosta, mutta kiinnittyminen luomeen olikin sitten toinen juttu. Ei liimautunut. Vaihdoin liiman vanhaan tuttuun, ja johan tarttui kiinni, mutta kuten arvata saattaa, kun ripsinauha on tuommoinen pökkelö, niin eihän se kovin kivalta silmässä tunnu.Ja tältä se näytti, ihan kauniilta joo, mutta kuten voitte silmän sisänurkasta havaita, niin paksu ripsipötkylä yrittää siltä jo puntuilla karkuun. ;) Anteeksi hirveä vuodatus!


Johtopäätös tästä: ostan irtoripseni jatkossa kosmetiikkaliikkeistä. Ehkä joku parempihermoinen saattaa näistä tykätäkin. Onko muilla kokemuksia Hennesin ripsistä tai muusta H&M kosmetiikasta?

2 kommenttia:

  1. Tai tilaa netistä! Voin mitä lämpimimmin suositella Red Cherryn ripsiä: ripsinauha on ohut ja joustava, ripset aitoa (ihmisen) karvaa -> luonnollisen näköiset ja todella edullisia. Esim. eBaysta tai osoitteesta madamemadeline.com.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nekku vinkistä! En olekaan tuolta tilannut koskaan, onpas hyvät valikoimat ja edulliset hinnat.

    VastaaPoista