perjantai 13. tammikuuta 2012

Diorin meikkikevät 2012

Ooh, oletteko jo kurkkineet kevään meikkiuutuuksia? Törmäsin juuri kukkaisen suloiseen Diorin Garden Party -kokoelmaan. Tässä hieman esimakua tuotteista!


Luomiväriviisikoita tulee kaksi erilaista (Garden Pastels ja Garden Roses). Katsokaa nyt noita värejä! Aivan ihania ja juuri nimensä mukaisia puutarhajuhlamaisia. Sävyt on valittu suoraan kevään kukkasista ja sama tyyli jatkuu luomivärien pinnoilla. Itseäni erityisesti kiinnostaa tuo Garden Pastels.


Tuttujen viisikoiden lisäksi Dior lanseeraa kevääksi uudenmallisen luomiväri-huulipunapaletin. Paletti itsessään on heleän vaaleanpunainen ja aivan kuin pieni juhlalaukku. Todella namu! Näitäkin löytyy kahta erilaista (Milly Garden ja Grandville Garden). Sama heleä väriskaala jatkuu myös näissä. Tuo Grandville Garden tuo minulle mieleen ranskanpastillit tai trio-jäätelön (vaikkei tässä valkeaa olekaan ;)).


Kynsilakkoja on myöskin kaksi. Mintahtavan pehmeä vihreä Waterlily ja hempeän malvan sävyinen Forget-Me-Not.


Luonnollisesti myös huulikiillot jatkavat samaa vaaleaa linjaa. Kiilloissa hehkuvat vaaleat ruusun sävyt osa kimalteella osa ilman. Edellä mainittujen lisäksi Garden Party -kokoemassa ovat mukana myös ruusuinen poskipuna, eri sävyisiä vaaleita huulipunia sekä violetin- ja vihreänsävyiset luomivärit. En malta odottaa näitä!

Johtunee varmaan pääkaupunkiseudun suhteellisen lämpimästä ja vähälumisesta talvesta, mutta olen jo aivan kevätfiiliksissä. Sieltä se taas tulee! :)

4 kommenttia:

 1. Tuo oikeanpuoleinen violetti viiden kombo luomiväreistä on jo mun himotuslistalla, täydellinen työpaletti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on todella kaunis ja itsekin himoitsisin sitä varmasti, jollen omistaisi jo paria hyvin samankaltaista diorin viisikkoa.

   Poista
 2. Näyttävät ihan kauniilta paleteilta, mutta sävyiltään valitettavan viileiltä. Alan pikku hiljaa oppia että lämpimälle ihosävylle ei kannata ostaa kylmiä luomivärejä vaikka ne olis kuinka nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi tärkeää löytää itselleen sopivat värit, eipähän tule enää hutiostoksia.

   Poista