tiistai 10. tammikuuta 2012

Loistotuote

Piti tulla tänne hehkuttamaan loistavaa tuotetta, joka takuulla hinta-laatu-suhteellaan peitoaa monet vastaavat tuotteet. Tämä uusi ihana tuttavuus on Biozellin Hiuspuuteri. Biozellhän on vanha kotimainen tuotesarja, joka on nyt tehnyt hienoisen kasvojenkohotuksen ja tuonut samalla muutamia uusia tuotteita valikoimiin.


Hiuspuuteri on tarkoitettu tuuheuttamaan hiuksia ja auttamaan muotoilussa. Puuteri tupsutellaan joko suoraan hiusten tyveen tai käsiin, josta se levitetään hiuksiin. Testasin tuotetta omien paksujen ja pitkien hiusten lisäksi puolisoni ohuempiin lyhyisiin. Ja en voi muuta kuin hehkuttaa! Tuote tekee hiuksista mahtavan tuuheat ja samalla helpommin käsiteltävät. Paras tyvikohotus pitkään aikaan.

Puuteri jättää hiukseen hivenen tahmean pinnan, joten ei varmaankaan kannata liikaa tuputella, ettei tule likaisen näköistä. En kyllä itse ainakaan ole vielä ole tällaista efektiä hankkimaan ;). Purkilla on hintaa jotain viitisen euroa, joten suosittelen lämpimästi testaamaan, jos tuuheutta tukkaan kaipaat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti