tiistai 24. tammikuuta 2012

Kiva kiilto ja vielä kivempi kiilto

Minulta löytyy valtavat määrät huulikiiltoja, joista kertoilen blogissa vähitellen. Tällä kertaa tuon päivänvaloon kaksi uusinta hankintaani. 


Joulun alennusmyynneistä bongasin Dior Addict Crystal Gloss -huulikiillon (sävy 047 Sweet Peach). Toisin kuin yleensä huulikiillot, tämä ei tee huulista lainkaan tahmaisia. Huulet tuntuvat kosteutetuilta, ihan kuin huulirasvan jäljiltä. Kyseinen sävy on hyvin neutraali, jättää huulille vain aavistuksenomaisen sävyn. Toisaalta tätä voi käyttää hyvin myös huulipunan päällä. Tuote ei ainakaan omaan nenääni tuoksu miltään, eikä myöskään maistu, mikä on tärkeä ominaisuus huulikiillolle. Sutiosa on kiva harjasmainen. Huulilla tuote näyttää tältä:


Toinen kiilto on Bare Escentualsin Buxom Lips (sävy Bunny). Bunny on sävyltään viattoman vaaleanpunainen ja jättää huulille hieman sävyä kimallehippusten kera. Buxom Lipsinhän pitäisi pullistaa huulia, mutta itse en vaikutusta ainakaan havaitse. Kuten muutkin pullistavat kiillot, sisältää tämäkin mentholia, joka aiheuttaa huulille kihelmöivän ja viilentävän tunteen. Tuotteen tuoksu on aivan ihana, itse löydän siitä jotain minttutoffeeta. Pullistamattomuuden lisäksi tässä on vielä yksi ongelma, maku. Kiilto nimittäin maistuu makealle mentholille. Ei se sinällään haittaa, mutta jos olet aikeissa syödä tai juoda jotakin, on maku niin voimakas, että peittää kaiken alleen.


Ja huulilla tämä näyttää tältä. Kuten huomaatte, jos vertaatte ylempään kuvaan, ei pullistumista, plääh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti