sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kuinka yhdistää puna ja kosteutus?

Monet huulipunat tekevät huulista kuivat ja tuntuu, niin kuin niitä pitäisi koko ajan lipoa tai laittaa päälle huulirasvaa. Tästä Ostolakossa-blogista löytämästäni vinkistä innostuneena marssin Clarinsin hyllylle ja kysäisin myyjältä, että onhan tämä nyt sitä kaikkein kosteuttavinta punaa. Myyjä totesi, että löytyy eräs vieläkin kosteuttavampi vaihtoehto; Joli Rouge. Ja kyllä, tämä toimii mainiosti!


Oma Joli Rougeni on sävyltään Cupib Red, hyvin kirkas, hieman siniseen taittava punainen. Hylsy on ehkä hivenen tylsän näköinen, miksi se ei ole kultainen, heh. ;D Koostumukseltaan puna on kermaisen liukuvaa, huulille helposti levittyvää. Lopputulos on kiiltävä ja kevyt huulilla, vaikka väriä olisi sudittu useita kerroksiakin. Ja mikä parasta, huulet ovat kuin huulirasvan jäljiltä ja tämä tunne säilyy tosi pitkään.


Cupid Red -sävystä pidän tosi kovasti! Hyvä puoli tässä on myös se, että vaikka sävy onkin näin tumma, on semmoinen turvallinen fiilis huulipunan paikasta, eikä tarvitse koko aikaa käydä peilillä tarkastamassa, että eihän se oli livahtanut väärään paikkaan. Kerrassaan ihana tuote, tätä lisää! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti