maanantai 19. joulukuuta 2011

Posket kuin vauvan peppu

Harvoin tulee vastaan sellaisia tuotteita, joiden positiivisen vaikutuksen huomaa nopeasti. Yksi tämmöinen löytyi apteekin hyllyltä. Kasvoni ovat tyyppiä sekaiho ja varsinkin talvella kuivuuteen taipuvaisempi puoli tulee voimakkaasti esiin. Painelin siis apteekkiin ja pyysin jotain uutta kivaa helpotusta. Myyjä suositteli Vichyn Aqualia Thermal -voidetta. Voiteesta sattui olemaan pakettitarjous, jossa voiteen lisäksi sai myös puhdistustuotteen kaupanpäälle. 


Minulla on muutaman kerran aikaisemmin ollut joitakin Vichyn voiteita, mutta en ole pitänyt niitä mitenkään erityisinä. Mutta tämä uusi voide, jota kuvaillaan vahvistavaksi ja rauhoittavaksi, 24h-kosteuttavaksi tuotteeksi, avasi silmäni uudelleen Vichyn maailmaan. Olin käyttänyt voidetta jonkun aikaa, kun huomasin, että kasvoni ovat aivan mielettömän, samettisen pehmeät ja todellakin kosteutetun tuntuiset. Voide itsessään on paksua, mutta se imeytyy kasvoihin nopeasti ja toimii todella hyvin meikin alla.


Puhdistustuotteestakaan ei ole mitään negatiivista sanottavaa. En vaan yleensä pidä niin paljoa voidemaisista putsareista. Tämä kuitenkin ajaa hyvin asiansa, puhdistaen meikin ja viimeistellen ihon. Plussaa vielä vedenkestävän meikin puhdistuksesta!

Aqualia Thermal -sarjan tuotteet sisältävät hyaluronihappoa sekä Aquabioryl™-sokeria, jotka takaavat pitkäkestoisesti kosteutetun ihon, samalla pehmittäen ja rauhoittaen sitä.

Tykkään! Vielä kun satunnaiset näppylät katoaisivat, niin jopas olisi kiva iho. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti