tiistai 13. joulukuuta 2011

Jos metsään haluat mennä nyt....

Tänä syksynä metsän eläimet ovat valloittaneet koruhyllyt. Pöllöjä, karhuja ja kaikennäköisiä ötököitä ryömii jokaisessa kaupassa.


Vaikka kammoankin hämähäkkejä, minun oli saatava nämä suloiset hirvitykset sormiini. Isompi on ostettu Glitteristä ja pienempi Bijou Brigittestä, hintaa kumpaisellakin oli vajaa kymppi.


Tämä uljas kotka tarttui mukaan samalla reissulla Glitteristä, hintaa tälläkin alle kymppi. Tämä on mahtava mötikkä, jota voi pitää vaikka peukalossa.


Edellisten lailla myös hirvi on ostettu Glitteristä ja hinta samaa luokkaa. Todella kaunis ja siro elukka.Kuparinkullertava pöllökaulakoru löytyi puolestaan Vilasta, taisi olla jo viime kevättä. Tämä on aivan ihastuttava, mutta syystä tai toisesta minulla on vaikeuksia pitää näin pitkää ja raskasta korua kaulassa. Tulee ala-asteen peace-merkkiajat mieleen :).


Loppuun vielä kauniit korentokorvikset, joista tulee täydellisen lämmin viime kesä mieleen! Kynsilakkana kuvissa IsaDoran mieletön metsäinen sävy Forest, joka minun oli pakko ostaa, kun sen Pumpulipupun blogissa näin. :) Ihania eikö, eläimet, metsät ja lakka? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti