sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Korppukäsien pelastus

Minä (kuten epäilemättä moni muukin) kärsin varsinkin talvisin karmivan kuivista korppukäsistä. Pelastukseni olen löytänyt The Body Shopin Hamppukäsirasvasta. Hampun "tuoksu" ei vaan ole mikään kaikkein mairittelevin ja tästä syystä päätin välillä testata toista tuotetta.

Testiin pääsi tällä kertaa Manteliöljy käsi- ja kynsivoide. Voiteen tuoksu on herkullisen makea, mutta korppukäsilleni tämä ei aivan riitä. Voide toimii varmasti kesällä perusvoiteena, mutta talvella tarvitaan jämäkämpiä otteita. Eipä auttanut sitten muu, kuin kipittää parin päivän päästä uudelleen Body Shopiin ja noutaa vanha tuttu apuri.


Tai ei nyt aivan vanha tuttu. Tämä uusi purkissa oleva hamppuvoide on myyjän mukaan kuulemma vieläkin tuubimallia kosteuttavampi. Koostumus on tosiaan hieman tuubissa olevaa voidetta paksumpaa, mutta aivan siitä lisäkosteutuksesta en ole, kun ei nyt vertailukohdetta satu kotona olemaan. Eipä se auta muu, kuin kestää hampun voimakas tuoksu ja nauttia pehmoisista käsistä! Onko muita tähän tuotteeseen ihastuneita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti