lauantai 10. joulukuuta 2011

Peruspesu harjaksilla

Tiedättehän ne autopesun kumiset harjakset, jotka hinkkaavat lian pois auton pinnalta. No, samanlainen olo mulle tuli, kun testasin ensi kertaa Garnierin Pure Active -puhdistustuotetta. Tehoaineena tässä on salisyylihappo ja tuote lupaa puhdistaa epäpuhtaudet tehokkaasti. Voin sanoa, että puhdasta ainakin tuli!


Tuotteen ideana on, että kasvojen kostuttamisen jälkeen sinistää geeliä puristetaan pullosta harjasosalle, jonka jälkeen harjaa pyöritellään kasvoilla. Itselleni tämä tuote oli kuitenkin liian tuhtia tavaraa, sillä kärsin etenkin näin talvisin kuivettuvasta ihosta. Lyhyen käytön jälkeen huomasin, ettei satunnaisia näppylöitä enää ilmestynyt kasvoilleni. Yksi ennennäkemätön ongelma kuitenkin ilmaantui, kasvoilleni alkoi putkahdella sitkeitä ihon alaisia näppyjä. Siis sellaisia, jotka eivät koskaan "putkahtaneet pinnalle" vaan olla nököttivät patteina ihon alla! Jos jollakin on tietoa, mitä nämä näpyt olivat, olisin kiinnostunut kuulemaan.Tämä on epäilemättä loistava puhdistustuote rasvaiselle iholle, sillä puhdistusteho oli mainio.

Tykästyin kovasti tuohon harjapesuun ja olinkin onneni kukkuloilla, kun löysin hellävaraisemman, kuivalle iholle tarkoitetun harjapesun.


L'orealin Perfect Clean tekee saman kuin Garnierin Pure Active, mutta hellävaraisemmin. Täydellistä! Tuotteen kumiharjan piikit ovat lyhyemmät ja pehmeämmät kuin edellisen, mutta puhdistavan vaikutuksen kuitenkin tuntee.


Pesun jälkeen iho ei kiristä ja tuntuu pehmeältä. Tuote on koostumukseltaan vaaleaa, shampoomaista nestettä ja sen tuoksu on melko neutraali. Olen käyttänyt tätä tuotetta vasta muutamia päiviä, joten saa nähdä miten tämä vaikuttaa? Toistaiseksi tuntuu kuitenkin hyvältä tuotteelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti