perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ylellisiin suihkuhetkiin

Testasinpas juuri kalleinta suihkugeeliä, mitä minulla on koskaan ollut. Tarkkasilmäinen äitini huomasi Jean Paul Gaultierin Madame-suihkugeelin sattumalta Kicksin alehyllystä ja sehän täytyi ostaa sieltä heti. Normaalihinta tälle oli 33 € ja nyt se maksoi vaivaiset 5 €!!!


Geeli vaahtoutui mukavasti ja jätti melko voimakkaan tuoksun iholle. Tämän jälkeen ei tarvitsisi heti tuoksuja suihkutella. Itse tuoksu on sävyltään tumma ja kukkainen, pohjatuoksuna myskiä. Hajuvetenä en tätä ehkä ostaisi, mutta tässä muodossa tämä on oikein miellyttävä.


Pullossa on saippuaa 200 ml, joten ihan arkipesussa en tätä viitsisi tuhlata. Luultavasti otan tämän mukaan mökille tai vastaaviin paikkoihin, joissa on aikaa hemmotella itseään kunnolla.

Mahtava löytö! Eipä olisi muuten tullut kyllä ostaneeksi tuoksusarjan suihkugeeliä.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ellu hoitaa jälleen

Etsinnässä minulla oli väriltään selkeästi punainen puna, joka kuitenkin olisi arkikäytössä huoleton, eikä aina tarvitsisi rajailla ja muuta. Kicksin mukava myyjä suositteli minulle Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamin sävytettyä huulivoidetta. Jokainen, joka tuntee tämän klassikon, tietää myös sen tehon. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin saada loistavan kosteutuksen lisäksi myös sävyä huuliin.


Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -sävyttävä huulivoide on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin normaali EHC-voide. Lisänä tuotteessa on kuitenkin sävy. Hyviä puolia tuotteesta löytyy lukuisia, mutta eräs asia, mikä ärsyttää minua suunnattomasti tässä on pakkaus. Tai siis paremminkin puikon materiaali, joka on pehmeää mattapintaista muovia. Ja kuten arvata saattaa, niin eipä mene aikaakaan, kun se laukussa/meikkipussissa pyörittyään alkaa näyttämään törkyisen epämääräisen väriseltä, yäks. :(

Oma voiteeni on sävyltään Berry - kirkas punainen. Sävyjä oli lukuisia, mutta halusin kirkasta punaa. Mukavaa tässä on se, että sävyä voi säädellä levityskerroilla.


Ensimmäisessä kuvassa voidetta on levitetty kertaalleen, jolloin se antaa hennon, mutta selvän punertavan sävyn.


Tässä puolestaan olen levittänyt voidetta runsaammin, jolloin saadaan aikaan jo selvästi punaiset huulet.


Ja viimeisenä lisäsin vielä rajaukset voiteeseen, jolloin puna saa vielä lisää intensiivisyyttä.

Aivan mahtava ja monipuolinen tuote siis. Hintaa tällä oli 27 €. Aika tyyris hinta huulivoiteelle, mutta ei sitten taas huulipunalle. Pus Pus!

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Täähän toimii oikeesti!

Kuulun niihin ihmisiin, joilla on paha tapa näpelöidä ajoittain ilmestyviä näppyjä. Tuntuu vaan siltä, että jos niitä ei puristele, ne möllöttävät kasvoilla tuhottoman kauan. Olen jo pidemmän aikaa etsinyt hyvää, kuivattavaa voidetta, jota voisi laittaa ällönäpyn päälle, mutta joka ei kuitenkaan kuivattaisi ihoa muuten. Bongasin apteekista sattumalta Aco Spotless -sarjan Overnight Spot Treatment -tahnan.


Tuotelupauksena on kuivattaa näppylät yön aikana. No ei se ihan niin nopeasti toimi, mutta hienosti toimii joka tapauksessa! Muutama päivä, niin näppy on poissa. Tuote on paksua jankkia, joka jämähtää hetkessä kuivaksi, ja jos sitä yrittää levittää, niin se ropisee kasvoilta pois. Ehkä en osaa käyttää tuotetta oikein, mutta olen havainnut hyväksi keinoksi tökätä näppylän päälle paksumpi täppä voidetta ja antaa sen vaikuttaa siinä rauhassa. Nukkumaan en tämmöisen kanssa menisi. Olisi takuulla tyynyliina täynnä kuivunutta möhnää. Yöksi laitan sitten aivan ohuen kerroksen näppykohtiin ja tämä tosiaan täytyy levittää kasvoille hetkessä ja yhdellä vedolla, koska muuten se varisee pois.

Tahna sisältää sinkkioksidia, salisyylihappoa sekä rauhoittavaa allatoiinia. Hintaa tuotteella on noin 8 € ja koko on 10 ml. Tämä tuote jää ehdottomasti suosikkeihini, ehkäpä nyt vältyn vihdoin näpelöinniltä. :)

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lisää Biozellia

Täytyypä taas kehaista Biozellia. Aiemmin kerroin hiuspuuterista, joka oli todellinen löytö. Toinen loistava tuote Biozellilta on B Professional Muotoiltava hiuskiinne.


Olen tullut lähes riippuvaiseksi tästä tuotteesta. Ainut harmittava juttu on purkin pieni koko 100 ml. No toisaalta tuo on ihan kivakin juttu, mahtuupahan helposti käsilaukkuun tai matkalle. Mutta olisi hyvä saada valikoimiin myös isompi purkki.

Ominaisuuksiltaan tämä hiuskiinne on kevyt, mutta antaa kuitenkin tukea. Tuote ei jätä hiuksia tahmaisiksi, eikä useiden normaalilakkojen tavoin koviksi. Paras ominaisuus on kuitenkin muotoiltavuus ja tuotetta voi huoletta lisäillä muotoilun välissä. Tuoksultaan muotoiltava hiuskiinne on neutraali ja siinä sanotaankin olevan hypotuoksu, joka sopii tuoksuherkillekin.


Toinen kokeilemani tuote on Biozell Professional Kuivashampoo. Omat hiukseni eivät ehdi pesujen välissä rasvoittua, joten en osaa sanoa, millainen tämä tuote on puhdistavalta ominaisuudeltaan. Testasinkin tätä tuuheuttavaan tarkoitukseen. Omissa hiuksissani en kovinkaan paljon tuuheutumista havainnut, joten mies pääsi jälleen koekaniiniksi. ;) Ohuemmissa hiuksissa tämä toimii oikein hyvin tuuheuttajana. Tuoksuna tässäkin allergisille sopiva hypotuoksu. Purkki on kooltaan 100 ml.

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Väriä kerrakseen, Missoni Home

Helsinkiin, Bulevardi vitoseen, avautui ystävänpäivänä Euroopan ensimmäinen Missoni Home konseptimyymälä.


Italialainen Missoni on tunnettu räiskyvistä väreistään ja villeistä kuvioistaan, tunnetuin lienee siksak-kuvio. Itse en ole koskaan ajatellutkaan voivani pukeutua näihin kuoseihin, mutta kyllä, yksittäisinä sisustuselementteinä tuotteet ovat varsin herkullisia.


Missoni Homessa tarjolla oli kaikenkokoisia sisustuselementtejä, tyynyjä, pyyhkeitä, kynttilöitä, lamppuja, sohvia, kylpytakkeja.... Voisin kuvitella ostavani kotiini esimerkiksi muutaman tyynyn tai pyyhkeet kylpyhuoneeseen.


Tuotteiden hinnat vaihtelivat luonnolliseti paljon. Pyyhkeiden hinnat lähtivät 17 eurosta, kun taas huonekalujen hinnat nousivat useisiin tuhansiin.


Liiketila oli ihanan valoisa ja ystävällinen yrittäjä Anna Kärnä kertoili mielellään lisää tuotteista ja yrityksestä. Menkäähän ihmeessä tutustumaan liikkeeseen ja hakemaan väriterapiaa loskaisiin päiviin!

Vähän nyt lipsahti aiheen vierestä, mutta toivottavasti pidätte myös näistä lifestyle-osioista. :)