sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Täähän toimii oikeesti!

Kuulun niihin ihmisiin, joilla on paha tapa näpelöidä ajoittain ilmestyviä näppyjä. Tuntuu vaan siltä, että jos niitä ei puristele, ne möllöttävät kasvoilla tuhottoman kauan. Olen jo pidemmän aikaa etsinyt hyvää, kuivattavaa voidetta, jota voisi laittaa ällönäpyn päälle, mutta joka ei kuitenkaan kuivattaisi ihoa muuten. Bongasin apteekista sattumalta Aco Spotless -sarjan Overnight Spot Treatment -tahnan.


Tuotelupauksena on kuivattaa näppylät yön aikana. No ei se ihan niin nopeasti toimi, mutta hienosti toimii joka tapauksessa! Muutama päivä, niin näppy on poissa. Tuote on paksua jankkia, joka jämähtää hetkessä kuivaksi, ja jos sitä yrittää levittää, niin se ropisee kasvoilta pois. Ehkä en osaa käyttää tuotetta oikein, mutta olen havainnut hyväksi keinoksi tökätä näppylän päälle paksumpi täppä voidetta ja antaa sen vaikuttaa siinä rauhassa. Nukkumaan en tämmöisen kanssa menisi. Olisi takuulla tyynyliina täynnä kuivunutta möhnää. Yöksi laitan sitten aivan ohuen kerroksen näppykohtiin ja tämä tosiaan täytyy levittää kasvoille hetkessä ja yhdellä vedolla, koska muuten se varisee pois.

Tahna sisältää sinkkioksidia, salisyylihappoa sekä rauhoittavaa allatoiinia. Hintaa tuotteella on noin 8 € ja koko on 10 ml. Tämä tuote jää ehdottomasti suosikkeihini, ehkäpä nyt vältyn vihdoin näpelöinniltä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti