sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lisää Biozellia

Täytyypä taas kehaista Biozellia. Aiemmin kerroin hiuspuuterista, joka oli todellinen löytö. Toinen loistava tuote Biozellilta on B Professional Muotoiltava hiuskiinne.


Olen tullut lähes riippuvaiseksi tästä tuotteesta. Ainut harmittava juttu on purkin pieni koko 100 ml. No toisaalta tuo on ihan kivakin juttu, mahtuupahan helposti käsilaukkuun tai matkalle. Mutta olisi hyvä saada valikoimiin myös isompi purkki.

Ominaisuuksiltaan tämä hiuskiinne on kevyt, mutta antaa kuitenkin tukea. Tuote ei jätä hiuksia tahmaisiksi, eikä useiden normaalilakkojen tavoin koviksi. Paras ominaisuus on kuitenkin muotoiltavuus ja tuotetta voi huoletta lisäillä muotoilun välissä. Tuoksultaan muotoiltava hiuskiinne on neutraali ja siinä sanotaankin olevan hypotuoksu, joka sopii tuoksuherkillekin.


Toinen kokeilemani tuote on Biozell Professional Kuivashampoo. Omat hiukseni eivät ehdi pesujen välissä rasvoittua, joten en osaa sanoa, millainen tämä tuote on puhdistavalta ominaisuudeltaan. Testasinkin tätä tuuheuttavaan tarkoitukseen. Omissa hiuksissani en kovinkaan paljon tuuheutumista havainnut, joten mies pääsi jälleen koekaniiniksi. ;) Ohuemmissa hiuksissa tämä toimii oikein hyvin tuuheuttajana. Tuoksuna tässäkin allergisille sopiva hypotuoksu. Purkki on kooltaan 100 ml.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti