tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ellu hoitaa jälleen

Etsinnässä minulla oli väriltään selkeästi punainen puna, joka kuitenkin olisi arkikäytössä huoleton, eikä aina tarvitsisi rajailla ja muuta. Kicksin mukava myyjä suositteli minulle Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamin sävytettyä huulivoidetta. Jokainen, joka tuntee tämän klassikon, tietää myös sen tehon. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin saada loistavan kosteutuksen lisäksi myös sävyä huuliin.


Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -sävyttävä huulivoide on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin normaali EHC-voide. Lisänä tuotteessa on kuitenkin sävy. Hyviä puolia tuotteesta löytyy lukuisia, mutta eräs asia, mikä ärsyttää minua suunnattomasti tässä on pakkaus. Tai siis paremminkin puikon materiaali, joka on pehmeää mattapintaista muovia. Ja kuten arvata saattaa, niin eipä mene aikaakaan, kun se laukussa/meikkipussissa pyörittyään alkaa näyttämään törkyisen epämääräisen väriseltä, yäks. :(

Oma voiteeni on sävyltään Berry - kirkas punainen. Sävyjä oli lukuisia, mutta halusin kirkasta punaa. Mukavaa tässä on se, että sävyä voi säädellä levityskerroilla.


Ensimmäisessä kuvassa voidetta on levitetty kertaalleen, jolloin se antaa hennon, mutta selvän punertavan sävyn.


Tässä puolestaan olen levittänyt voidetta runsaammin, jolloin saadaan aikaan jo selvästi punaiset huulet.


Ja viimeisenä lisäsin vielä rajaukset voiteeseen, jolloin puna saa vielä lisää intensiivisyyttä.

Aivan mahtava ja monipuolinen tuote siis. Hintaa tällä oli 27 €. Aika tyyris hinta huulivoiteelle, mutta ei sitten taas huulipunalle. Pus Pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti