sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Lisätukka

Ensinnäkin pyydän anteeksi rakkailta lukijoiltani, etten ole kirjoittanut vähään aikaan. Sairastin rajun possu-, kana- tai minkä lie hullun lehmän -influenssan, luultavasti kuitenkin ihan vain kausi-sellaisen, mutta joka tapauksessa tauti oli niin raju, että en pystynyt muuta kuin makaamaan yli viikkoon. Yleensä mulle ei edes tule näitä normaaliflunssiakaan. Siitä siis tämä pieni blogihiljaisuus.

Mutta asiaan. Mulla on ongelmana se, ettei hiukseni kasva, kuin tiettyyn pisteeseen. Ja se piste on mielestäni aivan liian lyhyt, plääh! En tajua, miksei ne muka voi tuosta enää kasvaa. Pitäisi ehkä kokeilla jotain kasvattaja-aineita.

Ennen kuin harkitsen varsinaisia pidennyksiä, päätin testata clip-on -lisäkkeitä, jotka tilasin E-extensionsilta.


Clip-on -hiukset nimensä mukaisesti "klipsautetaan" kiinni omaan hiukseen klipsipinneillä. Ihan kätevää ja nopeaa.


Omat lisäkkeeni ovat pituudeltaan 50 cm ja väri on Natural black/brown. Laatu on hyvää, eikä eroa omasta hiuksesta mitenkään. Pakkausmuovin tuoksukin varmaan häviää jossain vaiheessa. Varmasti näidenkin käyttöön tottuu ja alkaa luottamaan siihen, että ne pysyvät päässä. Ekan kerran pidin visusti hatun päässä näiden kanssa :).


Ja tältä ne sitten näyttää päällä. Nuolella merkkasin kohdan, johon omat hiukseni loppuvat. Aika hyvin ne tuonne uppoavat. Mutta voi, kun ne olisi sittenkin omat!

Onko kenelläkään hyviä hiustenkasvatusvinkkejä?

maanantai 13. helmikuuta 2012

Nuhanenän pelastus

Nuhaisena sängynpohjalta ei voi oikein muusta blogata kuin rasvaisista voiteista, jotka pitävät ruvelle niistetyn nenän edes jotenkin kuosissa.


Nämä tutut voiteet ovat muutenkin kovasti käytössä, milloin huulirasvana, milloin kynsinauhoilla. Kummassakin voiteessa on tehoaineena B5-vitamiini, joka suojaa, hoitaa ja uudistaa ihoa. Nuhaisena levitän näitä paksun kerroksen koko nenän ja ylähuulen alueelle helpottamaan kuivuuden ja rohtuneisuuden aiheuttamaa kiristystä sekä helpottamaan ihon paranemista. Bepanthen on luonnollisesti klassikko, mutta pidän ehkä enemmän tuosta Bevitasta, koska siinä ei ole sitä omituista kalanmaksaöljymäistä hajua, mikä Bepanthenissa on.

Toipumista kanssaflunssailijoille, mitä tuotteita te käytätte flunssassa?

perjantai 10. helmikuuta 2012

Eipä sitä muuta tarvita

Niin nyt on sitten luomivärejä niin kattavasti, ettei vähään aikaan tarvitse ostella (ellei sitten tule jotain ihania vastaan ;D). Tilasin Pretty.fi:stä Coastal Scentsin 88 Original Paletten, joka nimensä mukaisesti sisältää 88 mattapintaista luomivärisävyä.


Luomivärit ovat halkaisijaltaan noin 1 cm kokoisia ja hintaa tällä paletilla oli Prettyssä 22,90 €. Näissä runsaspigmenttisissä väreissä on kyllä erinomainen hintalaatusuhde.



Kaveriksi mattapaletille ostin myös 88 Ultra Shimmer Paletten, eli sama paletti, mutta kimaltavilla väreillä. Näiden lisäksi samaan ostoskoriin päätyi myös seuraava tuote.



NYX Cosmeticsin luomivärin pohjustusaine. Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi käytitpä mitä tahansa luomiväriä. Oma pohjustusaineeni on väriltään helmiäisen valkea, ja sen tehtävänä on saada meikki pysymään pitempään, mutta ennen kaikkea, koska väri on valkea, se saa luomivärisävyt hehkumaan mielettömissä väreissä. Vertaa vaikka itse:


Tässä vertailun vuoksi mattapaletin keltainen ja shimmerpaletin fuksia pohjustusvärillä ja ilman. Tämän jälkeen en enää koskaan käytä mitään luomiväriä ilman pohjustusta!

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Saippuvvoo Savosta

Itä-Suomesta lähtöisin olevaa kirjoittajaa naurattaa aina Savon de Marseille -saippuat, nii oliks se nyt Marseillesta vai Savosta, häh? Oli miten oli, mutta olen täysin haltioitunut Compagnie de Provencen saippuoista ja muista tuotteista. Mutta keskitytään nyt niihin saippuoihin.


Marseille-saippuat sisältävät ainoastaan luonnollisia kasviöljyjä ja ovat erityisen hellävaraisia iholle. Sarjan nestesaippua on pakattu tyylikkääseen lasipulloon, joka toimii itsessään kauniina sisustuselementtinä kylpyhuoneessa. Tuoksuvaihtoehtoja saippuoista löytyy aina merellisen raikkaasta mystiseen jasmiiniin. Omat suosikkini ovat ovat kuvassanäkyvät sitrus ja appelsiininkukka. Tuoksun ja kosteuttavuuden lisäksi näissä saippuoissa on sekin kiva juttu, että nämä lähtevät nopeasti pois huuhdeltaessa, toisin kuin useat kosteuttavia aineosia sisältävät saippuat. Aika tyyriitähän nämä ovat n. 16,50 € (500 ml), mutta en voi silti vastustaa näitä.

torstai 2. helmikuuta 2012

Harjoitus tekee mestarin, toivottavasti!

Olen aina ajatellut, että kynsikoristelu ei ole minua varten. Nyt kuitenkin päähäni pälkähti, että hei, voisin saada pantterikuvioidut kynnet, koska niin kovasti tuota kuviota rakastan. Marssin Stokkalle ja ostin tarvittavat välineet, Konadin laatan, leimasimen ja mustan lakan. Innoissani aloin äsken testaamaan, tavoitteena keltamustat pantterikynnet. Pikkurilli meni oikein hienosti, jee, ja muut vasemman käden kynnet ihan jees ekakertalaiseksi. Mutta sitten kun tuli oikean käden vuoro, tämä pantteri murisi raivosta... eipä ihan onnistunut, hirveää tuhrua vaan... pitää varmaan opettaa mies laittamaan nämä. ;)

Tässä kuva, jep tosi kivaa, jee, mur mur... :(


Mitä tein ensinnäkin väärin? Miksi muihin, kun pikkurilliin tuli hailakka väri? Putsasin laatan jokaisen kynnen välissä huolella, mitäääääää.... Pitää testata toisen kerran, kun taas hermot on vähemmän kireellä ;). Ois muuten kyllä aivan ihanat!