perjantai 10. helmikuuta 2012

Eipä sitä muuta tarvita

Niin nyt on sitten luomivärejä niin kattavasti, ettei vähään aikaan tarvitse ostella (ellei sitten tule jotain ihania vastaan ;D). Tilasin Pretty.fi:stä Coastal Scentsin 88 Original Paletten, joka nimensä mukaisesti sisältää 88 mattapintaista luomivärisävyä.


Luomivärit ovat halkaisijaltaan noin 1 cm kokoisia ja hintaa tällä paletilla oli Prettyssä 22,90 €. Näissä runsaspigmenttisissä väreissä on kyllä erinomainen hintalaatusuhde.Kaveriksi mattapaletille ostin myös 88 Ultra Shimmer Paletten, eli sama paletti, mutta kimaltavilla väreillä. Näiden lisäksi samaan ostoskoriin päätyi myös seuraava tuote.NYX Cosmeticsin luomivärin pohjustusaine. Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi käytitpä mitä tahansa luomiväriä. Oma pohjustusaineeni on väriltään helmiäisen valkea, ja sen tehtävänä on saada meikki pysymään pitempään, mutta ennen kaikkea, koska väri on valkea, se saa luomivärisävyt hehkumaan mielettömissä väreissä. Vertaa vaikka itse:


Tässä vertailun vuoksi mattapaletin keltainen ja shimmerpaletin fuksia pohjustusvärillä ja ilman. Tämän jälkeen en enää koskaan käytä mitään luomiväriä ilman pohjustusta!

2 kommenttia:

  1. Oi, rupespa himottaan tuo pohjustusaine!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo on kyllä mieletön! Valtava ero tulee, kun käyttää tuota alla. Hintakin oli kohtuullinen 14,90 €.

      Poista