sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Lisätukka

Ensinnäkin pyydän anteeksi rakkailta lukijoiltani, etten ole kirjoittanut vähään aikaan. Sairastin rajun possu-, kana- tai minkä lie hullun lehmän -influenssan, luultavasti kuitenkin ihan vain kausi-sellaisen, mutta joka tapauksessa tauti oli niin raju, että en pystynyt muuta kuin makaamaan yli viikkoon. Yleensä mulle ei edes tule näitä normaaliflunssiakaan. Siitä siis tämä pieni blogihiljaisuus.

Mutta asiaan. Mulla on ongelmana se, ettei hiukseni kasva, kuin tiettyyn pisteeseen. Ja se piste on mielestäni aivan liian lyhyt, plääh! En tajua, miksei ne muka voi tuosta enää kasvaa. Pitäisi ehkä kokeilla jotain kasvattaja-aineita.

Ennen kuin harkitsen varsinaisia pidennyksiä, päätin testata clip-on -lisäkkeitä, jotka tilasin E-extensionsilta.


Clip-on -hiukset nimensä mukaisesti "klipsautetaan" kiinni omaan hiukseen klipsipinneillä. Ihan kätevää ja nopeaa.


Omat lisäkkeeni ovat pituudeltaan 50 cm ja väri on Natural black/brown. Laatu on hyvää, eikä eroa omasta hiuksesta mitenkään. Pakkausmuovin tuoksukin varmaan häviää jossain vaiheessa. Varmasti näidenkin käyttöön tottuu ja alkaa luottamaan siihen, että ne pysyvät päässä. Ekan kerran pidin visusti hatun päässä näiden kanssa :).


Ja tältä ne sitten näyttää päällä. Nuolella merkkasin kohdan, johon omat hiukseni loppuvat. Aika hyvin ne tuonne uppoavat. Mutta voi, kun ne olisi sittenkin omat!

Onko kenelläkään hyviä hiustenkasvatusvinkkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti