torstai 2. helmikuuta 2012

Harjoitus tekee mestarin, toivottavasti!

Olen aina ajatellut, että kynsikoristelu ei ole minua varten. Nyt kuitenkin päähäni pälkähti, että hei, voisin saada pantterikuvioidut kynnet, koska niin kovasti tuota kuviota rakastan. Marssin Stokkalle ja ostin tarvittavat välineet, Konadin laatan, leimasimen ja mustan lakan. Innoissani aloin äsken testaamaan, tavoitteena keltamustat pantterikynnet. Pikkurilli meni oikein hienosti, jee, ja muut vasemman käden kynnet ihan jees ekakertalaiseksi. Mutta sitten kun tuli oikean käden vuoro, tämä pantteri murisi raivosta... eipä ihan onnistunut, hirveää tuhrua vaan... pitää varmaan opettaa mies laittamaan nämä. ;)

Tässä kuva, jep tosi kivaa, jee, mur mur... :(


Mitä tein ensinnäkin väärin? Miksi muihin, kun pikkurilliin tuli hailakka väri? Putsasin laatan jokaisen kynnen välissä huolella, mitäääääää.... Pitää testata toisen kerran, kun taas hermot on vähemmän kireellä ;). Ois muuten kyllä aivan ihanat!

4 kommenttia:

 1. puhdistitko leimasimen myös? :>

  VastaaPoista
 2. Jeps, puhdistin myös sen. :) En ymmärrä, miksi tuo pikkurilli onnistui, mutta lopuista tuli hailakoita? Ja kuviosta suurin osa jäi leimasimeen... Pitäs varmaan painaa vaan kovemmin, mutta sitten taas tuntui, että suttaantuu. Pitää harjoitella kai vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää olla myös tarpeeksi nopea, muuten lakka kuivuu leimaismeen kiinni! Ja jos leimasimeen ei tartu lakka kunnolla sitä voi vähän karhentaa viilalla nii sitten tarttuu paremmin! :)

   Poista
  2. Joo siltä se vähän vaikutti, kun jämähti vaan leimasimeen. Pitää koittaa toimia nopsaan :)

   Poista