tiistai 2. lokakuuta 2012

Krokokynnet

Täällä tutti- ja vaunupohdintojen lomassa ehtii välillä ostella kaikkea kivaa myös itselle. Kun näin Diorin syysmeikkien valikoimassa Golden Jungle Duo -lakan, olin täysin myyty. En ole aiemmista lohkeilevista lakoista oikein innostunut, mutta tämä näytti ainakin kuvissa mielettömältä. Stockalla varausjono oli pitkä ja jouduin odottamaan puolitoista viikkoa, ennen kuin sain tämän ihanuuden omakseni.


Pakkauksessa on kaksi lakkaa, joista ainakin kultaista voi käyttää yksittäinkin, mutta ideana on käyttää näitä yhdessä.Ensin levitetään kultainen lakka. Itse laitoin tätä kaksi kerrosta, yksi näytti turhan valjulta. Kultaisten kerrosten jälkeen lisätään kerros vihreää lakkaa. Vihreä lakka on koostumukseltaa tosi luirua, ja kannattaakin levittää tämä mahdollisimman nopeasti ja aika reilulla kädellä kynnelle. Testasin myös, miltä näyttää jos levittää lakkaa vaan ohuen kerroksen ja voin sanoa, että lopputulos oli todella vaisu.  Eli reilusti vaan, muttei kuitenkaan liikaa.

Sitten vain odotellaan hetki rauhassa ja hetken päästä ihme on tapahtunut, TA-DAAAA!
Ihan mielettömän näköiset ja tarkkakuvioiset krokotiilikynnet ovat valmiit! Olen aivan lumoutunut näistä. Tekee vaan mieli tuijotella kynsiään... ;)

Hintaa duolla on 39 ja risat, mutta mielestäni laadultaan ja ihanuudeltaan ovat enemmän kuin hintansa väärti.

1 kommentti:

  1. Wau, todella hienot. Vaikka hintavia ovatkin... :D ehkä joskus ale-korista nappaan mukaani tuollaisen.

    VastaaPoista