keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ekoilua

Minulla ei ole vielä kovinkaan paljoa kokemusta luonnonkosmetiikasta, joten päätimpä testata muutamaa tuotetta. Kuten olen aiemminkin maininnut omistan melko kuivan ihon, joten etsinnässä oli reilusti kosteuttava kasvovoide. Olen lukenut paljon positiivisia kommentteja latvialaisesta Madarasta, joten sinne hyllylle päädyin.


Ostamani voide on syväkosteuttava voide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. 50 ml:n purnukka maksoi jotain reilut parikymppiä. Voide sisältää balttialaista merilevää, kauraa, piharatamoa, ruusunmarjaa sekä tyrniä ja voin sanoa, että sen tuoksu on vähintäänkin hmmm mielenkiintoinen. Ei paha, mutta erittäin nurmikkoisen lääkeyrttinen. Onneksi voimakas tuoksu haihtuu heti levittämisen jälkeen. Muuten tämä voide tuntuu oikein mukavalta, kosteuttaa tarpeeksi, tuntuen samalla kuitenkin melko kevyeltä. Saa nähdä, miten kasvot reagoi taas uuden voiteen myötä.

Toinen ekotuote, jonka samalla reissulla ostin, oli Santen goji-marja & oliivi -käsivoide.


Minusta on äärimmäisen mukavaa, jos tuotteista löytyy erikokoisia vaihtoehtoja. Tällöin saa helposti testattua eri tuotteita, eikä tarvitse odotella ison purkin loppumista. ;) Tämäkin 30 ml:n voide maksoi kolmisen euroa. Ja onneksi en ostanutkaan sitä isompaa purkkia, koska voide on minulle aivan liian kevyt. Ihan mukava peruskäsivoide, jos kädet on hyvässä kunnossa. Tuoksussa tuoksuu selvästi goji, joka sekään ei tuoksu enää käsissä, ainoastaan levitettäessä. Tämä siis ihan jees.

Onko teillä omia suosikkiekotuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti